ponedjeljak, 28.07.2008.

ponovni susret

Image and video hosting by TinyPic

Još jedan vruć i sparan ljetni dan. Na tetin poziv došla sam im u posjetu kako bi joj pomogla uvesti reda u kuću, jer ona zbog posla i djece, jednostavno nije nalazila vremena. Bilo je oko 10 sati ujutro, stajala sam za štednjakom i radila klincima palačinke, kad je netko ušao na stražnja vrata. Iako ga nisam dugo vidjela, prepoznala sam tetinog šogora, Dražena, koji je živio u blizini sa svojom obitelji. Nasmiješio se i pozdravio, uz dva poljupca u obraze. Odmjerio me od glave do pete:
„vidim, i ti si odrasla“ rekao je i opet se nasmiješio. Odnos među nama je uvijek bio prijateljski… usudila bih se reći i bratski.
„da, moralo se i meni to dogoditi“ rekla sam i namignula mu
„nisi ni ti previše zaostao“ dodala sam i nasmijala se vlastitoj šali. Bio je u dvadesetim godinama, po mojoj procijeni, nekih 24, 25. Lijepo građen, preplanule kože, odjeven u traperice i košulju koja je lijepo isticala njegovu muskulaturu. Tek kad se okrenuo da zatvori vrata imala sam priliku upoznati svoje oči sa njegovom guzom. Mmmm, osjetila sam ludu potrebu da ju gricnem. Čini se, postao je muškarac otkako sam ga zadnji put vidjela.
„jesi li za palačinke, pečem klincima, pa mi nije problem speći nekoliko više?“ upitala sam i nonšalantno okrenula palačinku u zraku.
„kad već nudiš…“ rekao je i namignuo…
Sjeli smo za stol i počeli se prisjećati onih godina kad sam često boravila tamo, kad smo se kao klinci kupali na obližnjem jezercu, upoznavali šumarke i polja… u razgovoru su nas prekinuli klinci, željni vrućih palačinki.
„idem sad, imam još nekog posla dolje, ali možda navratim kasnije“ rekao je, više djeci nego meni, namignuo još jednom onako prijateljski i nestao iza vrata. Ja sam se uhvatila pranja posuđa nakon doručka, poslala sam klince van kako bih imala mir i rekla im da pozovu i Dražena na ručak, tamo negdje oko 2. posebno sam se potrudila oko ručka, pripremila sam ono što sam znala da voli,a i pripremila bocu vina koju sam pronašla u smočnici. Napokon su se pojavili, upravo kad sam servirala ručak. Klinci su, kako to već s njima biva, brzo slistili što su morali i vratili se igri. Nama to i nije smetalo… smijali smo se, pijuckali vino, uživali u ručku.. kako je vrijeme odmicalo, vino je činilo svoje, uz pripomoć sunca i sparine. Pogledala sam ga u one njegove neodoljive crne oči uprav o u trenu kad je otpijao posljednji gutljaj vina iz čaše. Spustio je čašu, primakao se, privukao me k sebi, koliko je mogao, jer je između nas bio stol, i poljubio me, nježno ali strastveno. Uzvratila sam mu poljubac, ustala sam stolca kako bi mu se mogla primaknuti i zagrlila ga. Jednom rukom je odmaknuo posuđe sa stola na stranu, a drugom me obgrlio i podigao tako da sjednem na stol. Privili smo se jedno uz drugo, ljubili, prolazio je vršcima prstiju po mojim leđima, kao da je znao da me to izluđuje, milovala sam njegova znojna prsa, petljala prstima oko dlačica na njima, ljubila mu vrat, mokar i slan. Zavukao je ruke pod moju haljinicu, milovao mi grudi, ljubio i grickao vrat… obgrlila sam ga nogama kako bi osjetila njegovo tijelo, privila sam mu se što sam bliže mogla… gaćice su mi već odavno bile mokre, što je i on ubrzo shvatio. Primakao me još bliže, toliko blizu da sam ga sada mogla osjetiti, u punoj snazi, vrućeg i tvrdog, na sebi… otkopčala sam mu remen na hlačama i pustila ga van. Kao kakva zvijer se propeo u punoj dužini. A i debljini. Nisam preiskusna u tim stvarima, ali ipak sam se spustila na koljena i uzela ga u usta. Oteo mu se glasan uzdah, što me je dodatno stimuliralo.. tako sam ga željela zadovoljiti. Polizala sam ga od glavića ka jajima i natrag i ponovno uzela u usta, palucajući ga i milujući jezikom. Uzdisao je sve glasnije, disao sve teže… ubrzo me je povukao gore i ponovno posjeo na stol… sada se on našao glavom među mojim nogama, lizao je gladno i žestoko, kao da nikada više pice vidjeti neće… ubrzo sam svršila s tihim vriskom. Podigao se i polako ušao u mene… uboo jednom, dvaput… sve brže i brže.. uskoro je kuhinja bila ispunjena škripom stola i našim uzdasima, miris naših tijela ispunio je zrak… svršio je nedugo za mnom, po pici i trbuhu. Podigao me sa stola, zagrlio poljubio onako strastveno kao samo on zna. Obukao se u žurbi, tek sada smo shvatili da bi nam svakog trena mogao netko upasti. Imali smo tu sreću, pa nije. Ja sam pokušala izravnati zgužvanu haljinu i bacila se na spremanje i pranje posuđa. Prišao mi je još jednom s leša, obgrlio ne oko struka, poljubio u vrat i prošaptao:
„vidimo se i za večeru“. Pritisnuo me još jednom uz sebe, poljubio i izašao.
Ne moram naglašavati da je večer bila još ukusnija

- 23:04 - komentari (12) - print - ponovni susret -

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.