petak, 31.07.2009.

jako dobra serija, ne film

Vruća i pomalo dosadna ljetna večer. Upravo sam trčala sa Majom, osjećam se zadovoljno, ali pomalo neispunjeno. Odlazim pod tuš, puštam da kapljice hladne vode ohlade moje tijelo. Godi mi kontrast vruće kože i ledene vode. Rukama polako mazim svoje sisice, štipkam bradavice… mhh, kad bi barem to radio netko drugi… tako mi treba muško tijelo. Zamišljam ga iza sebe, čvrstog i vrućeg, s rukama oko moga struka i čvrstim kurcem na mojoj guzi… mmm… ostavljam fantaziju iza sebe u tuš kabini, izlazim, omatam se ručnikom i odlazim u sobu. Da, večer je i dalje dosadna. Na programu je utakmica i svjesna sam da će biti umjetnost odvojiti jednog od potencijalnih od TV ekrana. A od svih njih, večeras mi se po mislima nekako mota baš Ivan. Vidjela sam ga maloprije, išao je u grad, gledat tekmu s dečkima. Hmm… da, pa vrijedi pokušati:
„uživaš u pivu?“-šaljem SMS. Dok čekam odgovor oblačim gaćice i grudnjak… s nadom da će ih on skinuti…
„i tekmi… mogla si navratiti i popit jednu…“-ubrzo stiže odgovor…
„ma naravno, i u tekmi:) bem vam tekmu, zbog nje se ja dosađujem večeras… nisam mogla onako znojna… možda naletim sad…“ tipkam i šaljem što brže mogu.
„ma mogla si i znojna, ja se ne bih bunio. Ajde brzo, hladna točena čeka :)“- stigao je odgovor, a ja sam već navukla suknjicu i laganu majicu. Uskačem u sandale i krećem put kafića... tamo me dočekuje ekipa u elementu, atmosfera je bučna i opuštena. Sjedam pored njega i uputim skeptičan pogled prema plazmi na zidu.
„što, ne gleda ti se tekma?“-upitao je.
„a što ti misliš?“- uzvraćam pitanjem i nasmješim se.
„heh, OK, popi pivo pa idemo prošetat, može? Taman će završiti poluvrijeme“
„dogovoreno“ uzimam čašu i otpijam pošten gutljaj. Želim ga i on to zna. Vrhom kažiprsta mi prelazi po veni na pregibu ruke i smješka se. Ja spuštam ruku na njegovo bedro dok čekam zvižduk za kraj. Napokon, prima me za ruku i odvodi. Šećemo se gradom, bez cilja. Razgovor, kao i uvijek kad sam s njim, teče glatko, smijemo se i prisjećamo raznih zgoda. Dolazimo do pustog igrališta. Odlazimo do metalne konstrukcije koja današnjim kikačima služi za tko zna što. Prislanjam se uz hladan metal, a on uz mene. Ljubi me nježno, jedva mi dodirujući usne, vrškom jezika ploveći po mojim usnama. Izluđuje me i svjestan je toga. Oči mi vragolasto sjaje dok se privija sve bliže uz mene. Spušta mi ruke na guzu i lagano ju gnječi. Ja zavlačim ruke pod njegovu majicu i milujem mu leđa i trbuh. Svim silama se trudim ostati smirena. Odvodi me do stubišta koje je u potpunom mraku. Sjeda na najgornju stepenicu, a ja njemu u krilo. Počinjem ga ljubiti žestoko i bez milosti. Grizem ga za vrat, ramena. Prima me za guzu i pritišće me k sebi. Osjećam njegov tvrdi kurac na svojoj maci. Krv mi šumi u ušima, više mi ništa nije bitno osim njega. Njega u meni, sada i tu. Osjećam kako mi se gaćice natapaju sokovima. Nije ni bitno, jer on ionako zavlači ruku pod moju suknjicu i svlači ih. Ja se borim sa njegovim remenom, no ipak pobjeđujem, otkapčam hlače i svlačim ih zajedno sa boksericama. Spuštam se na koljena i uzimam ga u ruku.. drkam ga s obje tuke, jednom milujući glavić, a drugom obuhvaćajući ostatak. Jezikom krećem od vrha glavića prema njegovom rubu i tada ga uzimam u usta. Spuštam se od glavića na niže, polako, stežući ga usnama i jezikom. On uzdiše i tiho stenje, mazi mi leđa i sise. Prima me za ruku i polako okreće na leđa. Jezikom se spušta prema mojoj maci, ljubi mi trbuh preko majice, širi prstima macu, tu i tamo s jednim zaluta unutra. Liže ju pohlepno i brzo, pa nježno i polako. Uzima me za ruku, liježe na vrući beton i postavlja na sebe. Spuštam se na njega polako i uživam u svakom milimetru. Polako me rasteže, osjećam ugodni pritisak iznutra. Pridižem se prvo polako, a zatim sve brže i brže. Stenjem i jaučem, ne marim ni za što. On me drži rukama za struk i diktira tempo, što meni ne smeta. Naginjem se i spuštam mu jednu bradavicu usta. Liže ju i siše, gricka lagano. Mmm, kako dobar osjećaj. Osjećam toplinu koja počinje naglo u valovima kolati mojim tijelom. Osjećam ugodu koja mi potresa tijelo i steže me oko njega. Nastavljam se nabijati na njega, dok njegova jaja lupkaju po mojoj guzi. Trenutak kasnije isti val ugode potresao je i njegovo tijelo. Ispustio je prigušeni krik i mlaz vruće sperme u moju macu. Spustila sam se na njega i poljubila ga naglo sa puno žestine. Obukli smo se, legli i gledali zvjezdano nebo. Razgovor samo teče, kao da ga ništa nije prekinulo. Pali cigaretu i lukavo se smiješi…
„što je smjenšo“ upitam ga znatiželjno
„ma.. čini se da je ovaj naš film ipak serija“ kaže
„da, imaš pravo… i to dobra „ kažem i naslonim mu glavu na prsa, udišući mu parfem

- 00:14 - komentari (12) - print - jako dobra serija, ne film -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.